Πρόσκληση  υποβολής προσφοράς προς Ενδιαφερόμενους Φορείς, με θέμα «Παροχή Υπηρεσιών για τον καθαρισμό φρεατίων»

                                                                                    

       

                                                                                                    Προς: Ενδιαφερόμενους Φορείς

                                                                                          Θέμα: «Πρόσκληση υποβολής προσφοράς»

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 118 και την παρ. 3 του άρθρου 120 του Ν. 4412/2016, ο Δήμος Πάρου προκειμένου να συνάψει τη σύμβαση παροχής υπηρεσιών   με τίτλο: «Παροχή Υπηρεσιών για τον καθαρισμό φρεατίων», ενδεικτικού προϋπολογισμού 29.000,00 ευρώ(συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.), σας καλεί όπως υποβάλλετε την προσφορά για την  αρ.8017-08/07/2024 (ΑΔΑ Φ3ΛΦΩΞΓ-ΥΔ2) Απόφαση Δήμαρχου έγκριση προϋπολογιζόμενης δαπάνης,  σας εγγράφως στο πρωτόκολλο του Δήμου.

Κριτήριο ανάθεσης της ανωτέρω παροχής υπηρεσιών είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει της τιμής.

Παρακαλούμε σε περίπτωση ενδιαφέροντος, όπως υποβάλλετε σύμφωνα με τα ανωτέρω, την προσφορά σας στον Δήμο Πάρου με κάθε πρόσφορο τρόπο, όπως αυτοπροσώπως, ταχυδρομικώς ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έως την 01-11 -2024 ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Οι προσφορές που υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς θα παραδίδονται στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου Πάρου τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Οι προσφορές που υποβάλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση protokolo@paros.gr, με κοινοποίηση στο m_kavalis@hotmail.com